Träningsmatch mot Vita Hästen

11 september 2020 20:49
Herr

På lördagen åker vi till Norrköping för träningsmatch mot Vita Hästen.


Dessa Corona tider ställer till det även gällande träningsmatcher. I Vita Hästens fall blev det snabba beslut och deltagande i Skoda Cup eftersom Västerås var tvungna att dra sig ur. Det gjorde att man spelade fyra träningsmatcher på lika många dagar.

Vita Hästens fyra träningsmatcher: Linköping förlust 2-3 i förlängning, Leksand förlust 2-5, Malmö förlust 1-4 och Södertälje vinst 4-1.

Vid en snabb titt i Vita Hästens trupp så kan man konstatera att det kommer att kännas konstigt att möta dem utan ikonerna Marcus Eriksson och Jesper Samuelsson – den senare är skadad och kommer inte spela denna säsong medan man inte kom i mål med Mr. Vita Hästen Marcus Eriksson gällande kontrakt. Dessutom lämnar Istvan Bartalis som var oerhört nyttig för Norrköpings-laget säsongen som var med sina 41 (21-20) poäng. Trots det så verkar man fått ihop en spännande trupp till säsongens om kommer.

Laget som skall möta Vita Hästen tas ut på matchdagen.

Matchen som startar 15:00 sänds gratis för Upsala Nya Tidnings prenumeranter HÄR. Är du inte prenumerant? Testa en månad för 49:- utan bindningstid.