Inför Västerås - träningsmatch

20 augusti 2019 08:50
Herr

Dags för första träningsmatchen på hemmais då det blir returmöte mot Västerås på tisdagen. I Västerås vann Almtuna säsongens första träningsmatch för de båda lagen med 4-3.


Första träningsmatchen inför säsongen spelades i Västerås och vi kunde besegra hemmalaget med 4-3. Efter det så har Västerås mött AIK i Enköping och gjorde processen kort med sin motståndare - 6-1 skrevs slutresultatet till i Västerås favör sedan bland annat tidigare Almtuna-spelaren Victor Hertzberg svarat för 1+3 i matchen. Till matchen mot oss på tisdag så vet vi att tidigare Almtuna-spelaren Alexander Lunsjö som hittills varit skadad under försäsongen har en förhoppning om att kunna vara med och spela igen. Chansen finns alltså att man kan komma att få se de båda som var populära när de framträdde i våra färger.

Matchen mot Västerås blir vår fjärde match då vi förutom Västerås matchat mot Huddinge - förlust 0-3 - och Timrå - förlust 1-2 efter straffar. Fokus hittills under försäsongen har legat på försvarsspelet - längre fram kommer man att fokusera på spelet med puck och anfallsspelet.

Ta chansen och ta er till hallen i kväll! Entré 50 kronor. Skulle ni inte kunna ta er till hallen så kan ni även se matchen på webben HÄR. På webben kostar matchen 59 kronor.

Så här startar Almtuna matchen:
30 Daniel Rosengren (25 Jesper Eliasson)

15 Marcus Karlström - 6 Filip Hasa
19 Villiam Haag - 9 Tony Mårtensson - 13 Tobias Liljendahl

5 Per Svensson - 17 Teodor Nyström
8 William Wiå - 24 Carl Åsell - 27 - Alexander Bjurström

3 Nikolai Belov - 14 Stefan Lassen
20 Mattias Granlund - 29 Mattias Johansson - 22 Pontus Johansson

28 Sebastian Fakt - 21 Oscar Pentler - 18 Christian Hägg

Extra: 7 Alexander Starck och Adam Hirsch

Saknas: 4 Victor Aronsson, 10 Hugo Lindman Gustafsson, 26 Emil Hedström, 23 Leon Larsson