Viktor Andrén namnges
Publicerad: 2021-02-02
Herr
Brynäs målvakt Viktor Andrén lånas in två matcher och namnges vilket gör att han kan gå mellan Brynäs och Almtuna vid behov.

Målvakten Viktor Andén 26 år 184 cm 86 kg och vänsterplock med Mariestads BoIS som moderklubb namnges och kan därmed resten av säsongen representera både sin nuvarande klubb Brynäs och Almtuna. Viktor har förutom spel i Mariestad och Brynäs även representerat Pantern och Växjö. Andrén tog SM-Guld med Växjö säsongen 17/18 och han var med och tog upp pantern till Hockeyallsvenskan 14/15. Denna säsong värvade Brynäs Andrén från Växjö men han har fått begränsat med speltid. Viktor lånas in två matcher - Kristianstad och Västervik - till att börja med men kan som sagt vandra mellan Almtuna och Brynäs resten av säsongen. i Almtuna kommer han att spela med 45 på sin tröja.

- Viktor är en riktigt bra målvakt med SHL-meriter och mycket rutin. I och med att han namnges så säkrar vi upp en viktig position i laget. Nu när Hanses är borta så är det här dessutom en bra lösning för oss, säger Tony Mårtensson.

{!A}
Viktor Andrén
Bild: Brynäs hemsida

Webbredaktionen Peter Tjern