Syskonen Karlsson Moberg klara

28 augusti 2019 12:30
Dam

Vi kan nu meddela att syskonen Ebba och Tindra Karlsson Moberg båda två har skrivit på ett varsitt kontrakt för Almtuna över den kommande säsongen.


Backen Ebba Karlsson Moberg 20 år med Enköping som moderklubb återvänder till Almtuna efter några år ute i andra klubbar. Ebba har spelat hockey i 15 år och förutom Enköping och Almtuna också spelat i Modo Hockey 2 (Hockeygymnasium), Sundsvall/Timrå, AIK 2 och Björklöven - den senare klubben återvänder hon alltså från nu. Hon har även representerat Uppland i Stålbucklan och Team Norr i U18 Region. Styrkan ligger framför allt i det defensiva spelet hos Ebba.

Forwarden Tindra Karlsson Moberg 17 år med Enköping som moderklubb spelade för Almtuna den gångna säsongen och fortsätter alltså att spela i klubben - hon kommer därmed att representera samma klubb som sin syster Ebba. Tindra har spelat ishockey i 11 år och har förutom Enköping och Almtuna även representerat Västerås samt Västmanland i Stålbucklan. Styrkan hos Tindra ligger i att hon är en riktig lagspelare, hennes envishet och hennes styrka i närkamperna.