Pelle Hedlund förlänger

16 juli 2021 13:15
Herr

Han anslöt under förra säsongen från Grums i Hockeyettan - nu är det klart att det blir en fortsättning hos oss i Almtuna även den kommande säsongen för Pelle Hedlund.


Forwarden Pelle Hedlund 24 år med Åmåls SK som moderklubb har förlängt sitt kontrakt över den kommande säsongen. Pelle anslöt från Hockeyettan laget Grums där han stått för 22 (8-14) poäng på 24 matcher - hos oss i Almtuna blev det 19 grundseriematcher med 6 (2-4). I de två slutspelsmatcherna mot Västerås blev han dock poänglös. Hedlund har tidigare representerat Karlskrona och BIK Karlskoga - kortare sejourer - i Hockeyallsvenskan.

- Pelle kan spela som både center och ytterforward och det finns en bra uppsida på honom. Han sitter på en fin verktygslåda och har ett bra spelsinne vilket borgar för att han kan ta flera kliv kommande säsong. Han sprider också glädje kring sig i omklädningsrummet vilket är viktigt, säger Björn Danielsson.

- Det känns väldigt roligt att fortsätta och lira i Almtuna även nästa säsong. När jag kom till klubben efter jul förra säsongen så kände jag direkt att det var här jag ville vara även nästa säsong, så när jag väl blev erbjuden kontrakt var det inget snack om saken, säger Pelle Hedlund.

Har du skaffat ditt säsongskort än? Missa inte rabatten på säsongskort (Ståplats fram till 31 augusti och sittplats fram till 20 september). Vi kommer att prioritera säsongskortsinnehavare före de som köper lösbiljetter vid eventuella publikbegränsningar i höst. Här skaffar du ditt säsongskort.