Tung förlust mot Timrå
Publicerad: 2022-09-30
Vårt J20-lag är ute på en ny bortaturné och ikväll stod Timrå för motståndet. Man får en bra start med ledningsmål men sedan är det hemmalaget som står för resten av målen och vinner med 6-1.

Vi börjar matchen mycket bra och tar ledningen i powerplay - Mål Gruvstål, ass Blom och Vannar. Timrå tar över i slutet av perioden och lyckas göra både 1-1 och 2-1. Vi vinner skotten med 7-14.

Timrå tar över spelet mer och mer i den andra perioden. De skapar fler chanser än vi och är vassare i avsluten och gör 3-1 och 4-1. Vi har en del vassa chanser och pucken studsar på Timrås mållinje - men vill inte trilla in. Vi får även en straff, men den räddas. Skotten blir 12-7 till Timrå.

Tredje perioden liknar andra perioden i mångt och mycket men vi steppar upp något. Vi får ett powerplay där vi får flera bra chanser. Men i vår iver i att reducera får Timrå lägen och gör både 5-1 och 6-1 som blir slutresultatet. Skotten är 9-8 och slutar 28-29 totalt