PRESSRELEASE: Kontraktsförlängning

19 januari 2016 14:55

Almtuna IS kan idag presentera den andra kontraktsförlängningen, vilket gäller säsongens utropstecken: Daniel Ljunggren. Daniel har valt att signera ett tvåårsavtal med Almtuna IS över säsongerna 2016-17 och 2017-18. Daniel har haft en genombrottssäsong i Hockeyallsvenskan och nu har man lyckats knyta till sig Daniel på ytterligare två säsonger i den framtida satsningen.


Sportchef Tobias Pehrsson uttrycker:
”Det är glädjande att hålla kvar Daniel i den nya satsningen vi som klubb och lag gör mot framtiden. På denna resa utgör Daniel en viktig roll med sitt genialiska center spel, smartness och problemlösningsförmåga som är utöver det vanliga. En genuin center helt enkelt.”

Daniel gör sin första säsong i Hockeyallsvenskan och har alltså redan på 35 spelade matcher producerat 20 poäng och ligger i lagets interna poängliga på en fjärde plats. Daniel har lagets bästa plus och minus statistik, på motsvarande 7 plus.

Pehrsson fortsätter:
”Daniel är en komplett spelare med offensiva och defensiva kvalitéer. Samtidigt ser vi en stor utvecklingspotential i Daniel, att fortsätta utveckla Daniels individuella spel och fysiska status, vilket kommer ta honom till nästa nivå i sin utveckling och således även göra laget bättre.” Vi i Almtuna IS är glada och tacksamma att presentera denna nyhet och kontraktsförlängning!

Stort lycka till, under nuvarande säsong, kommande säsong och i framtiden Daniel Ljunggren.