Två forwards klara

14 februari 2021 21:00
Herr

Två forwards från Hockeyettan plockas in för den avslutande delen av Hockeyallsvenskan. Båda två har rutin från spel i Hockeyallsvenskan med Södertälje tidigare.


Forwarden Sebastian Höglund 28 år 181 cm 80 kg vänsterskytt med Gimo som moderklubb är klar för spel i Almtuna resterande del av säsongen. Sebastian återvänder till Almtuna där han spelade på J18-/J20-nivå innan han tog steget upp i A-laget. Höglund har även representerat Modo J20, Vita Hästen (Hockeyettan), Tierp (Hockeyettan) och Södertälje (Hockeyettan och Hockeyallsvenskan). Denna säsong har han spelat med Linden och Vallentuna där han totalt stått för 23 (8-15) poäng på 21 matcher.

- Sebastian Höglund är en tvåvägscenter som vi välkomnar tillbaka till Almtuna. Han kommer att göra nytta i boxplay och vara viktig vid tekningar, säger Tony Mårtensson.

Forwarden Victor Andersson 29 år 178 cm 78 kg och högerskytt med Haninge som moderklubb är klar för spel i Almtuna resterande del av säsongen. Victor har förutom moderklubben Haninge även representerat AIK på J20-nivå, Huddinge (Hockeyettan), Södertälje (Hockeyallsvenskan) och denna säsong Vallentuna där han stått för 40 (14-26) poäng på 35 matcher.

- Victor Andersson är en rutinerad räv som kan utnyttjas i både offensiva och defensiva situationer, säger Tony Mårtensson och fortsätter:
- Vi i Almtuna tackar Vallentuna som är en bra klubb på att utveckla talanger för ett gott samarbete och att de ställt upp på vår förfrågan om denna affär.

Båda två finns tillgängliga för spel till matchen mot Modo.

Vi säger varmt välkomna till Almtuna Sebastian och Victor.