Hjälp!

16 augusti 2019 16:37
Klubben

Premiären närmar sig och vi har lite roliga grejer på gång! Vi vill höja matcharrangemanget och behöver hjälp att få in pengar till diverse saker.


Till premiären den 20 september så vill jag sätta upp lite ny effektbelysning i hallen, för att kunna bygga upp bättre stämning. Jag har lyckats få hjälp av ett par sponsorer men behöver mer hjälp. Det bästa vore att få in 4-5 st företag som vill gå in med 10000kr/st eller merför att kunna fullfölja detta. Men alla bidrag är mer än välkomna, stora som små.

I effektbelysningen finns möjlighet att få sin företagslogga att synas på isen under matcherna. Har även en ny "spelartunnel" (se bild) som förhoppningsvis kan bidra till stämningen vid lagets entré.

Vi har väldigt små medel men vill göra upplevelsen kring matcherna mycket bättre än vad det varit, så kom igen nu och hjälp mig och Almtuna med detta.

Vid intresse kontakta mig Tomas Löf på messenger så berättar jag mer. För att hinna med att montera utrustningen så behöver vi få allt klart under v.34. Så kontakta mig om intresse finns.

Nu kör vi!

/Tomas.