Inför Timrå - träningsmatch

16 augusti 2019 13:14
Herr

Det är tätt med träningsmatcher den här veckan på fredag är det tredje matchen som ska spelas. Timrå med flera Almtuna-bekanta spelare står för motståndet.


Timrå har spelat en träningsmatch hittills - Norska Storhamar hemma - och vann med 5-3. Man vände 0-2 till 5-3 och två av målskyttarna har ett förflutet i Almtuna - Jonathan Carlsson och Albin Lundin. I timrå finns dessutom Jens Lööke, Albin Carlson och Sebastian Hartmann som också har ett förflutet i Almtuna - 5 tidigare Almtuna-spelare med andra ord. I periodpaus mot Storhamar presenterades nyheten att Jonathan Dahlén kommer att spela för Timrå vilket naturligtvis är ett stort lyft för klubben. Dahlén gör comeback i Timrås tröja på fredag.

Almtuna har som ni nog vet vunnit mot Västerås - 4-3 - på bortaplan samt att man på onsdagskvällen förlorade mot Huddinge när man ställde över 7 av de tongivande spelarna i laget. Till matchen mot Timrå är flera av dom tillbaka. Det blir skifte i målet och Victor Aronsson, Per Svensson, Emil Hedström och Leon Larsson är inte med mot Timrå.

Matchen sänds av Mittmedia/Sundsvalls tidning på webben. Redaktionen kommer inte kunna vara på plats och rapportera något under matchen.