Back in på lån

16 december 2021 11:58
Herr

Då Oskar Asplund är med U19-landslaget för tillfället så lånar vi in en storväxt offensiv back från Hockeyettan och KRIF Hockey över två matcher.


Backen Joseph Berger 22 år med Frölunda som moderklubb men nu i Hockeyettan laget KRIF Hockey lånas in två matcher - AIK på fredag och HV71 på lördag. Joseph är fostrad i Frölundas ungdoms-/juniorverksamhet och har även spelat Hockeyallsvenskan med Karlskrona tidigare. I Hockeyettan har han förutom KRIF Hockey också representerat Kalmar samt Hanhals,

Joseph och hans KRIF Hockey missade Allettan på målskillnad och spelar därför Hockeyettan Söders fortsättningsserie nu. Han stod i grundserien för 11 (6-5) poäng vilket han också var poängbäst med i laget. I Södra fortsättningsserien har han på två matcher stått för 2 mål så här långt. Under de två matcherna hos oss kommer Joseph att spela med nummer 7 på sin tröja.

- Joseph Berger är en väldigt rörlig back med sina styrkor i offensiven. Han gillar att följa med upp i anfallenoch har ett bra skott, säger Tony Mårtensson.

VI riktar ett stort tack till KRIF Hockey som ställer upp och gör detta lån möjligt.