Match och biljettinfo

11 september 2021 13:30
Herr

Ny träningsmatch hemma på onsdag då Vita Hästen kommer på besök till Upplands Bilforum Arena. Här är information inför matchen samt länk till biljettbokning.


Ny hemmamatch onsdag 15 september 19:00 i Upplands Bilforum Arena då vi får besök av Hudiksvalls HC.

Biljetter bokar ni upp er för här.

Bokningen av biljetter är öppen t.o.m. måndag 13 september 18:00 eller tills dess att vi nått maxantalet besökare som råder i Upplands Bilforum Arena för tillfället.

Det råder fortfarande restriktioner och därmed begränsningar i hur många vi tar in i Upplands Bilforum Arena så passa på att boka er plats via länken ovan om du vill se matchen på plats.

Medlemmar och säsongskortsinnehavare kommer in gratis men ni måste ändå boka er biljett så snart som möjligt via länken för att säkra er plats. Övriga som inte är medlemmar eller säsongskortsinnehavare betalar 100:- för att få komma in. ENDAST förbokning via länken ovan gäller!

OBSERVERA att det endast är tillåtet med sittande publik!

Matchen sänds även här. 89:-.

Länk till biljettbokning för träningsmatchen mot AIK i CIK-hallen, Knivsta släpps senare på våra sociala media. OBSERVERA att det då är Knivsta Spartans som arrangerar matchen mot AIK och alla som bokar måste betala för sin biljett då.