Inför Huddinge - träningsmatch

14 augusti 2019 13:57
Herr

Första träningsmatchen slutade med seger över Västerås och nu är det Huddinge man skall träningsspela mot på onsdagen. Nikolai Belov debuterar i Almtuna medan några andra tongivande spelare vilas.


På onsdagen åker Almtuna till Huddinge som spelar i HockeyEttan för träningsmatch mot den anrika talangfabriken som huserar i Björkängshallen. Det är Huddinges första träningsmatch för säsongen medan Almtuna som bekant redan spelat en match - seger med 4-3 på bortaplan mot seriekonkurrenten Västerås. En seger som betyder en del för Almtuna som lag för även om man inte skall titta för mycket på resultatet i en träningsmatch så är det trots allt skönt att vinna.

I Huddinge hittar vi i spelartruppen Kim Lennhammer och som assisterande tränare Christopher From-Björk som båda tidigare spelat i Almtuna.

Jesper Eliasson gjorde en riktigt bra match mot Västerås men nu får Daniel Rosengren chansen i målet. In i laget kliver också Ryske nyförvärvet Nikolai Belov och Richard Nilsson-Sahlin 17 år från J18-laget samt de som vilade senast mot Västerås. Denna gång vilar istället sju man som alla spelade i Västerås - se nedan.

Dessa kommer Almtuna till spel med:

Målvakter
30 Daniel Rosengren (står)
25 Jesper Eliasson

Backar
3 Nikolai Belov
6 Filip Hasa
10 Hugo Lindman Gustafsson
15 Marcus Karlström
17 Teodor Nyström
26 Emil Hedström

Forwards
12 Richard Nilsson-Sahlin
16 Adam Hirsch
18 Christian Hägg
20 Mattias Granlund
21 Oscar Pentler
22 Pontus Johansson
23 Leon Larsson
24 Carl Åsell
27 Alexander Bjurström
28 Sebastian Fakt
29 Mattias Johansson

Saknas:
4 Victor Aronsson
5 Per Svensson
8 William Wiå
9 Tony Mårtensson
13 Tobias Liljendahl
14 Stefan Lassen
19 Villiam Haag