Damlagets ledarteam komplett

4 juli 2022 13:00
Dam

Sedan tidigare är det klart att Olle Öhrqvist är damlagets tränare den kommande säsongen. Nu kan vi presentera resterande ledare kring vårt damlag.


Ronnie Abrahamsson som steg ombord i slutet på förra säsongen blir med oss även nästa säsong i rollen som assisterande tränare. Ronnie är ett energiknippe som bidrar med väldiga mängder av energi. Vi är ytterst tacksamma för att Ronnie väljer att stanna med oss även nästa säsong där han kommer att få en bredare roll och även hjälpa de yngre lagen men lite skillsträning.

Sedan har vi en ny bekantskap i Markus Åberg som jag har haft förmånen att arbeta med i SDE under flera år. Det är en förstärkning till ledningen att få in en rutinerad resurs som Markus som är väl insatt i DAMhockeyn. Markus har idag två döttrar på Nationella Hockeygymnasium och sin yngsta dotter hos oss så han vet vad som krävs för att lyckas. Markus var ifjol TeamManager för våran Damjunior verksamhet men växlar nu upp till Damlaget.

Jessica Möller Andersson klev ombord halvvägs in i förra säsongen och är en klippa på det administrativa. Hon kommer även nästa år att vara en av två stycken Teammanagers där Markus håller i det sportsliga och Jessica det administrativa.

Hans Bellqvist har redan hunnit med att vara materialförvaltare under flera år i Almtunas damlag och gör till kommande säsong comeback i rollen som materialförvaltare för damlaget. Det är med öppna armar vi välkomnar Hans till vårt team. Rutin och lugn är något som är guld värt hos en materialförvaltare.

Tränare Olle Öhrqvist har vi presenterat tidigare.

- Jag är glad över att vi kan ha hela organisationen färdig redan innan vi går på semester. Det vara några år sedan vi hade den lyxen, säger Janne Wickström.