Hanses tillbaka i Almtuna

1 augusti 2020 10:40
Herr

Nu kan vi meddela att det är klart med en förstemålvakt i Almtuna. Det blir en återvändare i form av rutinerade Erik Hanses som vaktade målet hos oss 13/14.


Målvakten Erik Hanses 30 år 185 cm 95 kg och vänsterplock med Leksand som moderklubb är tillbaka i Almtuna. Hanses spelade i Almtuna säsongen 13/14. Förutom nämna klubbar så har Erik Hanses spelat för Munkfors i ettan, Skellefteå i SHL och nu senast Modo i HockeyAllsvenskan. Den senaste säsongen i Modo stod han 25 matcher med 2,39 i GAA och 90,60%. Kontraktet är på 2 år.

-Det känns kul att vara tillbaka. Det ska bli spännande och tanken är att jag ska spela mycket matcher vilket jag trivs bra med och hoppas kunna göra det med gott resultat, säger Erik Hanses.

-Erik Hanses är en rutinerad målvakt som kommer att betyda mycket för laget inte bara med sitt målvaktsspel utan även med sin rutin i övrigt för de yngre killarna i laget, säger Tony Mårtensson och fortsätter:
-Erik har spelat i Almtuna tidigare och vet hur det fungerar i föreningen och det är en stor fördel så vi är glada att han ville kom hit till oss.