Trio lämnar Almtuna

18 juni 2019 07:42
Herr

Det är nu klart att tre Almtuna-ikoner inte kommer att spela i klubben nästa säsong. Victor Rollin-Carlsson, Linus Rotbakken och Oscar Milton har tillsammans 23 säsonger i Almtunas A-lagstrupp. Nästa säsong kommer de dock inte att spela i Almtuna utan istället prova på nya utmaningar.


23 säsonger och totalt 1070 matcher står Victor Rollin-Carlsson, Linus Rotbakken och Oscar Milton noterade för i Almtunas A-lagsdress. De kommer dock inte att spela i Almtuna den kommande säsongen utan kommer att prova på nya utmaningar istället.

-Jag har haft tankarna på spel i utlandet en ganska lång tid nu - redan någon säsong tidigare dök funderingarna upp. Jag fyller 30 till sommaren och därför känns det rätt att ta steget nu. Även om jag inte har klart med någon klubb än så är det utlandet jag siktar på. Jag har haft många fina år i min moderklubb Almtuna och har klubben varmt i mitt hjärta och vem vet - i framtiden kanske jag är tillbaka hemma igen, säger Victor Rollin-Carlsson som har 10 säsonger i Almtuna och 405 stycken matcher i den rödvita A-lagströjan.

-Jag känner att jag vill prova på något nytt och ta ett nytt avstamp i min karriär, säger Linus Rotbakken som har 6 säsonger i Almtuna och 321 stycken matcher i den rödvita A-lagströjan och fortsätter:
-Jag vill tacka alla spelare, ledare, supportrar och alla andra i och runt föreningen för dessa år.

-Det känns såklart tråkigt att inte vara kvar i Almtuna nästa säsong då klubbhjärtat självklart är stort här. Det har varit 7 säsonger som givit mig massor och jag har fått äran att knyta fina relationer till både fans och samarbetspartners. Jag har fått många fin ord nu efteråt som värmer enormt och jag är väldigt tacksam för det, säger Oscar Milton och fortsätter:
-Nu ville man få en nystart och göra vissa ändringar så för min del blir det att ta mig ann en ny utmaning och oavsett var det blir så är jag säker på att det kommer vara bra för min utveckling också.

-Nu önskar jag klubben stort lycka till framöver, avslutar Oscar Milton med 7 säsonger och 344 stycken matcher i den rödvita A-lagströjan.

Vi från Almtuna tackar dessa trotjänare för deras insatser i Almtuna och önskar dom all lycka till vart det nu än blir. Vem vet - våra vägar kanske möts igen i framtiden.