Hemma
Almtuna
AIS
Borta
Västerås
VIK

Inför Play in hemma mot Västerås

18 mars 2021 21:40
Herr

På fredag är det returmöte mot Västerås hemma i Upplands Bilforum Arena. Gästerna vann en jämn fight i förlängning senast så om säsongen skall förlängas för vår del är det vinst som gäller.


Onsdagens match i Västerås tuff, tight, och målsnål – precis som slutspelsmatcher kan vara. Matchen var oavgjord efter 60 minuters ordinarie speltid och gick till förlängning. Väl där skapade båda lagen sina chanser och det hade kunnat sluta hur som helst. Till slut efter 70:36 kom avgörandet då hemmalagets Johansson styr in segermålet 2-1. Det sätter Västerås i förarsätet och vi måste vinna hemma i Upplands Bilforum Arena på fredagen annars är vår säsong över.

Vi visade dock Västerås att dom inte kan räkna med ett enkelt avancemang om någon nu hade trott det. Onsdagens match ger även råg i ryggen för våra spelare som verkligen visade att man kan ställa till det för Västerås som av de flesta redan innan matchserien hölls som favoriter till avancemang.

Matchserien spelas i bäst av tre och det innebär att om Västerås vinner så är vår säsong över medan onsdagens gäster får spela vidare. Vinner vi så avgörs det hela på lördag i Västerås.

Matchen startar 19:00 och ni följer den på Cmore, P4 Radio Uppland eller UNT webb.

Stötta oss genom att köpa fiktiva biljetter till matchen.
Swish
123 158 4978
Bankgiro 432-4851

Företagare: kontakta Magnus Calland ([email protected]) för fakturaunderlag.