Victor Aronsson är tillbaka

1 augusti 2022 08:30
Herr

Han har spelat 122 SHL matcher och är fostrad i Almtuna. Förra säsongens spelade han i seriekonkurrenten AIK. Nu är det klart att han kommer att spela för oss i Almtuna dom två kommande säsongerna.


Backen Victor Aronsson 29 år med Almtuna som moderklubb återvänder till oss efter en säsong i AIK. Victor har förutom spel i moderklubben även representerat Wings HC Arlanda i Hockeyettan, MoDo och AIK i HockeyAllsvenskan samt Karlskrona och Oskarshamn i SHL

Säsongen 20/21 stod Victor för 14 (8-6) poäng på 46 matcher i grundserien med oss och den gångna säsongen i AIK blev det 5 (0-5) på 40 grundseriematcher med AIK.

Victor Aronsson är en egen produkt som även testat på SHL spel med Karlskrona och Oskarshamn - totalt 122 matcher med dessa klubbar i grundserien av SHL samt 7 matcher då Karlskrona kvalade för att få vara kvar i SHL. I Almtunas herrlag har Victor spelat 262 matcher hittills.

Kontraktet är på 2 år.

- Victor är också han en spelare med ett stort klubbhjärta som driver laget på både träning och match. Han kommer att bli väldigt viktig för våra yngre backar, säger Tony Mårtensson.

- Känns fantastiskt kul att vara tillbaka i Almtuna! Längtar tills jag får ta på mig den röda tröjan igen. Är otroligt taggad och förväntansfull inför kommande säsongen. Vi ses i hallen, säger Victor Aronsson.