Johan Eriksson förlänger

16 april 2021 09:28
Herr

Han kom in i vår trupp i slutet av säsongen och visade att han har näsa för vart målet finns. Nu kan vi meddela att Johan Eriksson fortsätter hos oss även den kommande säsongen.


Forwarden Johan Eriksson öste in poäng i Hockeyettan med Strömsbro förra säsongen – 52 (21-31) poäng på 31 matcher - och lånades in över en match till oss. Det blev succé direkt då han stod för två powerplay mål och erbjöds sedan kontrakt resterande del av säsongen. Det blev till slut 9 (7-2) poäng på 12 matcher i grundserien och nu är det klart att den offensivt skickliga Eriksson kommer att spela med oss i Almtuna även den kommande säsongen. Johan Eriksson spelade för övrigt ett antal matcher i samma kedja som säsongens första nyförvärv Georgs Golovkovs innan denne lämnade Strömsbro för Danska Odense Bulldogs. Kontraktet är på 1 år.

-Johan Eriksson är en extremt skicklig spelare med väldigt bra spelsinne och känsliga händer. Han är en matchvinnare som kommer att ha en stor roll i powerplay kommande säsong, säger Björn Danielsson.